Proaspat tatic, inginer energetician, am studiat Managementul Ingineriei Energetice in cadrul Facultatii de Inginerie Electrica – Universitatea Transilvania din Brașov.

Experienta in proiectarea lucrarilor de modernizare si reparații ale instalațiilor electrice m-a ajutat sa imi formez o cariera de care sunt mandru. În prezent sunt sef birou cercetare-proiectare instalații electrice cu tensiuni de 0,4 kV si 400 kV într-una dintre companiile de profil din Brașov.

Activitatea mea politica a inceput in 2007, cu o adeziune la sediul Partidului National Liberal din Sacele, împreună cu alti câțiva tineri cu dorință de implicare în modernizarea municipiului nostru. Cariera politică a culminat cu poziția de Consilier Local obținută în primăvara acestui an – poziție care ma obligă la o participare activa la deciziile administrației publice, în interesul cetățenilor, cu scopul de a crea un mediu curat, sigur și plăcut pentru toți locuitorii.

Prin poziția de Președinte al „Comisiei pentru administrația publică locală, juridică și de disciplină, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor și libertăților cetățenesti”, sunt bucuros să sprijin administrația locala cu cunoștințele acumulate în timpul facultății, cât și cu experiența pe care am dobandit-o in managementul energiei și proiectare. Doresc ca implicarea mea să aducă un beneficiu rezidenților muncipiului Săcele și mă angajez să particip activ la proiectele administrației, in limita competențelor mele. Imi voi concentra eforturile pe două proiecte extrem de importante ce vor putea influenta in mod pozitiv atât mediul public, cât și cel privat:

1. Reabilitarea si modernizarea retelelor de distribuție a energiei electrice din Municipiu – acțiune ce va permite implementarea de soluții inteligente de iluminare. Consider că e timpul ca Săcele să se alinieze la standardele energetice internaționale, iar un sistem inteligent ne va permite atât să scăpăm de rețelele aeriene inestetice și fragile, dar și să reușim să scădem contravaloarea facturii de energie electrica a municipiului cu până la 40%, prin sisteme LED și de eficientizare a consumului.
  2. Reamplasarea drumurilor agricole conform planurilor parcelare aprobate pentru a putea permite intabularea si modernizarea căilor de access către terenurile agricole ale Municipiului. O industrie importantă a Săcelelui, agricultura, este puternic afectată de starea actuală a drumurilor de access – acești întreprinzători, fermierii, au nevoie cel puțin de o infrastructura solidă pentru a se dezovlta si reprezenta în continuare municipiul nostru cu mândrie.