Am 38 de ani, sunt căsătorit și am doi copii. Am locuit 18 ani in cartierul Electroprecizia, acolo unde mi-au îndrumat pașii în educație învățatorul Nistor Liviu și dirigintele Florica Lupu, alături de celelalte cadre didactice din Școala Gimnazială Nr 4 Frații Popeea. Ulterior, la finalul anilor ’90, familia noastră s-a mutat în Cernatu acolo unde locuiesc și activez profesional și în prezent.

Ca mulți săceleni, educația mi-am desăvârșit-o în Brașov, unde am facut Liceul de Informatică pe vremea aceea (astăzi Colegiul Grigore Moisil) și mai departe am studiat economia la Universitatea Transilvania din Brașov.

M-am alăturat Partidului Național Liberal din convingere doctrinară în 2004. Am ocupat pas cu pas funcții importante în structurile PNL, precum cea de președinte al Clubului Studențesc Liberal Brașov, sau cea de vicepreședinte al Tineretului Național Liberal Brașov, ambele structuri județene.

Pe plan local, aici la Săcele sunt vicepreședinte al PNL și consilier local (la primul mandat).

Valorile ce mă ghidează în activitatea mea politica sunt corectitudinea, adevărul și comunicarea continuă cu alegătorii.