Tineretul Naţional Liberal dă astăzi startul Caravanei TNL, un proiect prin care tinerii şi studenţii din România vor fi informaţi cu privire la principalele programe europene care le sunt destinate, printre care Erasmus, DiscoverEU, Garanţia pentru Tineret, Corpul European de Solidaritate. Proiectul vine să suplinească lipsa de programe de informare a Guvernului despre programele europene destinate tinerilor, susţine preşedintele TNL Mara Mareş

Modificările propuse la Legea privind organizarea şi desfăşurarea referendumului "încalcă în mod barbar atât Constituţia României, cât şi deciziile Curţii Constituţionale referitoare la libertatea de exprimare pe care o are Preşedintele României", declară, într-un comunicat de presă, preşedintele PNL, Ludovic Orban. El afirmă că Autoritatea Electorală Permanentă a pus în dezbatere publică un proiect de Ordonanţă de Urgenţă pe care Guvernul intenţionează să îl adopte, elaborat împreună cu Ministerul Afacerilor Interne, prin care este modificată Legea 3/2000 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului.

PNL respectă drepturile și libertățile persoanelor fizice și se angajează să protejeze confidențialitatea cu privire la datele cu caracter personal ale tuturor persoanelor fizice care ne încredințează datele lor personale în scopul de a fi informate de către PNL cu privire la acțiunile și activitățile realizate de PNL în cadrul realizării obiectivelor sale.

Page 1 of 2