Comunical presă PNL Săcele

Urmare a informării executivului municipiului Săcele ca răspuns la articolul PNL Săcele privind accesarea de fonduri prin PNDL prin care executivul, așa cum reiese din titlu, dorește să restabilească adevărul, PNL Săcele face următoarele precizări : 

  • PNL nu acuză, ci prezintă fapte și cifre reale, astfel că restabilirea adevărului, așa cum insinuează executivul primăriei, nu este necesară. În schimb, în ceea ce privește proiectele enumerate de către executivul primăriei sunt necesare precizări pentru a fi mai aproape de adevăr. Astfel, voit sau nu, informarea executivului prezintă o listă de finanțări dintre care unele sunt doar în curs sau doar inițiate, parte dintre ele nefiind întocmite de către executivul primăriei:

Comunicat de presa

PNL Săcele condamnă modul abuziv și în totală neconcordanță cu valorile democratice si de bun-simț pe care fostul consilier PSD, actualul ecologist, Cristian Bian Panait, îl folosește pentru a-si etala veleitățile dictatoriale.

Prin amenințările cu evacuarea cetățenilor de către Politia Locala, bătaia cu pumnul în masa, interzicerea luării cuvântului de către membrii societății civile care participă la ședințele de consiliu, dar si prin sarcasmul și ironiile trimise din capul mesei către colegii săi din Consiliul Local acesta se descalifică, dovedind ca este nedemn de funcția de președinte de ședință in cadrul Consiliului Local Săcele.
Ca o consecință a manierei de a conduce ședința, grupul PNL a propus schimbarea D-lui Panait din poziția de președinte de ședință. Din păcate, cu ajutorul PSD-ului și a altor colegi consilieri, nu s-a întrunit numărul necesar de voturi pentru sancționarea comportamentului acestuia.
Cum era de așteptat, grupul PSD a girat comportamentul D-lui Panait, votând pentru menținerea în poziția de președinte a fiului rătăcitor, cel școlit chiar în sânul PSD-ului, înainte de a se trânti prin tribunale cu foștii colegi și a face marea trecere la ecologiști.
Informăm persoanele care au fost prezente la ședință și au solicitat să ia cuvântul în baza Legii 52/2003, că în cazul în care se consideră vătămate în drepturile lor prin faptul că li s-a interzis acest lucru, pot face plângere potrivit Legii contenciosului administrativ. Plângerea este scutită de taxa de timbru și se judecă în procedură de urgență.